פרסום בגוגל
מקומונט ירושלים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
מקומונט ירושלים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
ראשי » חדשות » ניר ברקת: “הזולה היא מופת למסירות ולאמונה בעתיד הנוער”

ניר ברקת: “הזולה היא מופת למסירות ולאמונה בעתיד הנוער”

ליאת עפרי 11 בנובמבר 2010

בסוף השבוע (ה’) התקיים ביקור מיוחד של יו”ר הכנסת, ח”כ רובי ריבלין, ראש העיר ירושלים ניר ברקת וסגן שר האוצר ח”כ יצחק כהן ב”זולה של חצרוני” בירושלים אשר תומכת בבני נוער מהציבור הדתי לאומי.

בסוף השבוע (ה’) התקיים ביקור מיוחד של יו”ר הכנסת, ח”כ רובי ריבלין, ראש העיר ירושלים ניר ברקת וסגן שר האוצר ח”כ יצחק כהן ב”זולה של חצרוני” בירושלים. הזולה של חצרוני’ הינו פרויקט של המרכז הישראלי של ה-OU ומהווה מעין מועדון נוער, שפועל בכל ימות השבוע במגוון סדנאות וקורסים ומקיים פעילות ייחודית בימי חמישי בערב ומוצאי שבתות בסמוך לכיכר ציון בירושלים.

הפרויקט הוקם לפני כעשר שנים על ידי הראל חצרוני ורפאל אבן-דנאן, במטרה לתמוך בצעירים מהמגזר הדתי לאומי שנשרו מהמסגרות ובמקרים מסוימים הגיעו לרחוב ונמצאים על סף סכנה. הזולה משמשת כ”חדר מיון” הקולטת את הצעירים ומפנה להמשך הפעילות בעזרת צוות מקצועי של מדריכים ופסיכולוג.

יו”ר הכנסת ח”כ רובי ריבלין מאד התרשם מהמקום ומהטיפול הייחודי בצרכים של הנוער מהציבור הדתי לאומי:

“חשוב מאד לראות איך ניתן לסייע לפרויקט באופן שוטף”. אמר ריבלין.

בנוסף יו”ר הכנסת שיבח את אנשי הצוות : “רואים כי הצוות המקצועי של הזולה חדורים באמונה בלסייע במסירות נפש לבני הנוער במצוקתם ולהוביל אותם לדרך המלך”

ראש עריית ירושלים ניר ברקת אשר כבר ביקר במקום בעבר אמר:

“למדתי להכיר כי המקום משמש כמגנט לנוער מהציבור הדתי לאומי בשל ייחודיות צוות האנשים שמשרים במקום. אני מכיר בעבודת הקודש של אנשים אלו ובשיתוף הפעולה הפורה עם עיריית ירושלים. צריך לראות איך מסייעים בידם לא לשלוש שנים אלא לשלושים שנה”.

במהלך הביקור סיפרו בני נוער למבקרים עד כמה המקום סייע ותמך בהם מיציאה מהרחוב עד לחיים נורמטיביים

לזולה מגיעים מדי חודש כ-400 בני נוער ובשנה קרוב ל-3000 צעירים. המקום אשר מיועד לבני נוער מבתים דתיים , מחבר אותם לערכים ורוחניות על מנת שיחזרו למסלול החיים. במהלך השבוע מתקיימות במקום סדנאות בתחומי הצילום, הכתיבה, היצירה, קרב מגע ועוד.

הרב אבי ברמן- מנכל המרכז הישראלי של ה-OU: “הזולה משמש כבית חם עבור אלפי צעירים שנקלעו לתקופות של משברים ובלבול בחיים. אנו במרכז הישראלי של ה-OU גאים לשמש עבורם כתובת וכמצפן ערכי ואנו שמחים שבזכות הפעילות, הרוב גדול חוזר לדרך המלך וממשיך לחיים של תרומה ונתינה למשפחתם, לחברה ולמדינה”.

רפי אבן דנאן מנהל הפרויקט מטעם המרכז הישראלי של ה-OU : “אני מברך את ח”כ ריבלין, ח”כ יצחק כהן וראש העיר ניר ברקת על כך שהגיעו לזולה ונחשפו לצרכים המיוחדים של בני הנוער מהמגזר הדתי לאומי ונכונותם להירתם ולסייע לפרויקט מבורך זה”.

שבתאי עמדי, מנהל קידום הנוער בעריית ירושלים אשר גם הצטרף לביקור התייחס לשיתוף הפעולה בין הפרויקט לעירייה: “מזה 7 שנים שאנו פועלים בשיתוף פעולה עם הזולה ואנו רואים חשיבות רבה בפיתוח והשקעה בציבור הדתי לאומי וצרכיו הייחודיים. אנו נרתמנו למשימה ואף מעוניינים להגדיל את הסיוע דרך הקמת אגף מיוחד אשר ייתן מענה לציבור זה”.

 

— בברכה, דינה כהן 054-2237888

“לרנר תקשורת”

www.lernercom.co.il

חדשות העיר
« פוסט קודם
פוסט הבא »
‎מקומונט ירושלים‎
פרשת השבוע: פרשת בשלח
כניסה:
יציאה:
תל אביב
16:52
17:49
ירושלים
16:28
17:48
חיפה
16:49
17:47
באר שבע
16:53
17:50
בתי חולים
מרפאות וקופות חולים
בתי מרקחת
ייעוץ הכוונה וסיוע
גני ילדים
בתי ספר יסודיים
מרכזים קהילתיים ומועדונים
חוגי המתנ"ס
קווי תחבורה ומוניות
חברת החשמל
בנקים
דואר
מקוואות
ספריות

קבוצת מקומונט

כל הזכויות שמורות לקבוצת מקומונט. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אופניים אור ירוק אצטדיון טדי ביטחון ופלילים בריאות ורפואה גן החיות התנכי הדסה המלצת jcity חדר בריחה חדשות הבידור חדשות הנוער חדשות הספורט חדשות העיר חדשות חינוך חדשות ילדים חדשות כלכלה חדשות פינת החי טיולים וטבע ילדים ירושלים כותל כיתה מד"א מוזיקה מוסיקה מחשבים מכביה משטרה נדל"ן ניר ברקת ניתוח ספורט ספרים עיר דוד עיריית ירושלים פארמדיק פיגוע פינוי בינוי צרכנות תאונות תאונות דרכים תזונה נכונה תלמידים תערוכות וסדנאות תרבות העיר
אתרי קבוצת מקומונט: | מקומונט גבעתיים | מקומונט ירושלים | מקומונט קריות והצפון | מקומונט באר שבע והדרום | מקומונט הגליל | מקומונט השרון | מקומונט רמלה לוד | | חדשות חיפה | חדשות תל אביב
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס