פרסום בגוגל
מקומונט ירושלים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
מקומונט ירושלים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
ראשי » תיירות ונופש » צימרים בצפון – כל האפשרויות פתוחות

צימרים בצפון – כל האפשרויות פתוחות

24 ביוני 2018

צימרים בצפון מאפשרים לכם את החופשה המדהימה ביותר בארץ, עם הרבה אפשרויות ואטרקציות, במרחק קצר מהבית

צימרים בצפון? לחצו כאן!

מדינת ישראל היא מדינת תיירות. בכל אזור בארץ ישנם מקומות רבים לסיורים וטיולים, אתרים היסטוריים וגם אתרים הקדושים לדתות השונות.צימרים בצפון הוקמו על מנת לאפשר למטיילים והנופשים המגיעים לאזור לנוח בצורה פרטית כמה שאפשר לאחר יום סיורים וטיולים. ישובים ברמת הגולן, המושבים והקיבוצים באזור וטבריה גילו פוטנציאל בהשכרת צימרים למבקרים בצפון.

הצפון – המקום הכפרי והירוק ביותר

הצימרים באזור רמת הגולן בתפוסה מלאה לאורך כל השנה. בקיץ מזג האוויר הנוח והבריזה הנעימה מביאה תיירים מהארץ ומחו”ל לשכור צימרים ולטייל באזור. בחורף בימים בהם יורד שלג מרבים אזרחי ישראל לנוע לכיוון החרמון כדי לגלוש על השלג או לשחק עם הילדים בשלג בחלק התחתון של ההר. הבעיה היא שבעת שהשלג יורד נסגרים הכבישים והגישה לחרמון נחסמת וזו הסיבה שמשפחות רבות שוכרות צימרים בצפון על פי תחזית מזג האוויר והקרבה של הצימר לחרמון מאפשרת להם להגיע ולעשות סקי.

אוכל בריא בצפון – חופשה עם ראש שקט

נושא האוכל הבריא הפך לטרנד ויש צימרים בצפון שהוקמו ביישובים, כמו אמירים לדוגמא, בהם כל התושבים הינם צמחונים וטבעוניים, בהם אפשר למצוא גידולי ירקות ופירות ללא הדברה והמתאימים לאנשים המקפידים על אורח חיים בריא. במקום מתקיימות סדנאות, קצרות, לבישול בריא, כך שכל שוכרי צימרים בצפון ביישובים אלו יכולים להשתתף וללמוד שיטות בישול חדשות.

צימרים בצפון לאנשים דתיים

צימרים בצפון, בעיקר בטבריה ובסובב הכנרת, הוקמו כדי לספק לצליינים הנוצריים המגיעים לאזור מקומות ללינה בשילוב נופש וחופשה. הצליינים הנוצריים מגיעים לאזור בעיקר כדי לקיים את המסורת של טבילה בכנרת במקום שבו על פי דתם הלך ישו על המים.הקרבה לכל האתרים האחרים שבאזור הצפון מאפשרת, לכל מי שבוחר לשכור צימר בסביבות טבריה וסובב הכנרת, להגיע בתחבורה לאתר ולחזור לצימר שהושכר על ידם.

מה לעשות בצפון ובעבור מי זה מיועד

  • רמת הגולן, שבה יש גם אתרים היסטוריים כמו גמלא למשל, ומקומות לטיולים כמו קצרין, חמת גדר וגולת הכותרת הר החרמון שבחודשי החורף מהווה אטרקציה לחובבי הסקי ולמטיילים נוספים.
  • צימרים בצפון הם דרך טובה לזוגות המחפשים דרכים לחופשה רומנטית, לחידוש והידוק הקשרים ביניהם. לחופשה משפחתית של הורים וילדים שמבקשים לעשות חופשה קרובה ככל שאפשר לחיים הרגילים שלהם ולאפשר לילדים חופשיות הן בבריכה והן במתקנים הסובבים את הצימר.
  • תושבי האזור שוכרים צימרים בצפון לצורך אירוע משפחתי. לא כל אחד יכול להכיל בביתו מספר רב של אנשים וצימר גדול שיש בו סלון ומטבח לכמות גדולה של אנשים מתאים לקיום מסיבות פרטיות. בין שוכרי צימרים בצפון לאירועים פרטיים אפשר למצוא צעירים העומדים להתגייס ומבקשים לעשות מסיבת גיוס או כאלה שזה עתה השתחררו ומבקשים לעשות מסיבות שחרור.

מה אנחנו מציעים לכם ולמה האתר שלנו הוא הדרך הפשוטה ביותר לחופשה איכותית

כדי להבטיח צימר ראוי כדאי להתחיל ולחפש בין כל הצימרים בצפון איזה מהם המתאים וההולם לצרכי המשפחה/הזוג. אנחנו מציעים לכם את הצימרים הטובים בארץ, לאחר שבדקנו אותם, אישרנו אותם וסידרנו אותם בצורה פשוטה. תוכלו למצוא אותם מסודרים על פי מרחק, תמונות, מידע ואטרקציות וליצור קשר בקלות.

« פוסט קודם
פוסט הבא »
‎מקומונט ירושלים‎
בתי חולים
מרפאות וקופות חולים
בתי מרקחת
ייעוץ הכוונה וסיוע
גני ילדים
בתי ספר יסודיים
מרכזים קהילתיים ומועדונים
חוגי המתנ"ס
קווי תחבורה ומוניות
חברת החשמל
בנקים
דואר
מקוואות
ספריות

קבוצת מקומונט

כל הזכויות שמורות לקבוצת מקומונט. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אופניים אור ירוק אצטדיון טדי ביטחון ופלילים בריאות ורפואה גן החיות התנכי הדסה המלצת jcity חדר בריחה חדשות הבידור חדשות הנוער חדשות הספורט חדשות העיר חדשות חינוך חדשות ילדים חדשות כלכלה חדשות פינת החי טיולים וטבע ילדים ירושלים כותל כיתה מד"א מוזיקה מוסיקה מחשבים מכביה משטרה נדל"ן ניר ברקת ניתוח ספורט ספרים עיר דוד עיריית ירושלים פארמדיק פיגוע פינוי בינוי צרכנות תאונות תאונות דרכים תזונה נכונה תלמידים תערוכות וסדנאות תרבות העיר
אתרי קבוצת מקומונט: | מקומונט גבעתיים | מקומונט ירושלים | מקומונט קריות והצפון | מקומונט באר שבע והדרום | מקומונט הגליל | מקומונט השרון | מקומונט רמלה לוד | | חדשות חיפה | חדשות תל אביב
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס