Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility MEKOMONET-->

קורס קונדיטוריה מקצועי לגילוי הדרך הקולינרית שלכם

קורס קונדיטוריה מקצועי לגילוי הדרך הקולינרית שלכם
קונדטוריה. צילום: באדיבות pixabay

עולם הקונדיטוריה מתעדכן ומתחדש באופן שוטף וללא הרף. כדי להצליח בתחום, מומלץ להתחיל את הדרך בלימודים מקצועיים בבית ספר מוביל לקולינריה, המציע קורסים לכל הרמות, ממתחילים ועד למתקדמים. קורס קונדיטוריה מאפשר לכם לרכוש את רזי המקצוע, ללמוד עם מיטב השפים בארץ, ואף ליהנות מהשתלמויות בתחום הקונדיטוריה בהנחיית השפים המובילים בעולם. לרכוש מקצוע מבוקש ויצירתי.

מבוא לעולם הקינוחים ודברי המאפה המתוקים

אין אדם שיכול לעמוד בפני המראה והקסם של עוגות מעוצבות, מאפים מתוקים וקינוחים עשירים בטעמים. כדי להפוך יום אחד לשף קונדיטור מוכר ומוערך יש לרכוש ידע מקיף ועדכני בעולם הקולינריה והפטיסרי. כדאי להכיר את סיפורו של השף קונדיטור אבי מלמדסון שהחל את דרכו המקצועית לפני למעלה מעשרים שנה וכיום נחשב לאחד הקונדיטורים המובילים והיצירתיים בישראל.

סיפורו של השף קונדיטור אבי מלמדסון מוכיח כי בעולם הקונדיטוריה אין הנחות וקיצורי דרך, כדי להתמקצע ולהגיע להישגים יש ללמוד את התחום ולעבור הכשרות מקצועיות בארץ ובחו"ל בבתי ספר מובילים, לצד קונדיטורים מפורסמים. כך ניתן לרכוש את רזי המקצוע, לפתח ראיה קולינרית רחבה ועדכנית, ליצור קו קינוחים מוקפד עם פרשנות אישית. השף מלמדסון נחשב לסיפור הצלחה בארץ, למרות גילו הצעיר הוא הגיע להישגים מרשימים. הוא ידוע בגישתו הבלתי מתפשרת ובמנות יוצאות דופן, המעידות על הכשרון והיצירתיות הטמונים בו וכמובן אהבתו לתחום.

זרקור על השף קונדיטור אבי מלמדסון

השף קונדיטור אבי מלמדסון ידע כבר בגיל צעיר כי ברצונו להיות קונדיטור, את האהבה לתחום ירש מסבתו שעבדה כקונדיטורית. בעברו כיהן בתפקידי מפתח במיטב הקונדיטוריות בארץ, ביניהן "רביבה וסיליה", "אידלסון 10", "בראון" ובפטיסרי השיקי "קארם". במקביל לעבודתו למד השף בבית הספר "Bellouet Conceil" בפריז ובבית הספר המקצועי לגסטרונומיה "Fernandi" שבפריז. כמו כן, עבר הכשרה מקצועית אצל הקונדיטור הידוע פייר הרמה ועבר השתלמויות מקצועיות בחברת ולרונה.

אם גם אתם מעוניינים להגשים חלום, להפוך יום אחד לשפים קונדיטורים ידועים כמו השף אבי מלמדסון ולהוביל בעולם הפטיסרי בארץ ובעולם, התחילו צעדכם הראשון בלימודי קונדיטוריה. (למידע בנושא לימודי קונדיטוריה כנסו לכאן).

מתכון מוס יוגורט של השף קונדיטור אבי מלמדסון 

קונדטוריה. צילום: באדיבות pixabay

מתכון לפורמה מרובעת בגודל 20X20 ס"מ.

פיננסייר

150 ג' אבקת סוכר

40 ג' קמח

40 ג' אבקת שקדים

105 ג' חמאה אגוזית

120 ג' חלבון

מעט פטל קפוא

1 זסט מתפוז

יש לטחון את אבקת הסוכר, הקמח ואבקת השקדים לאבקה אחידה. להעביר למיקסר עם וו גיטרה, להוסיף חמאה אגוזית ולעבד למסה אחידה.

להוסיף חלבון וזסט מתפוז, לערבב ולהניח במקרר. לצקת את המסה בפורמה, לפזר מעל פטל קפוא ולאפות בתנור בחום של 160 מעלות כ-25 עד 30 דקות, ולהניח לקרור.

מוס יוגורט

150 ג' חלב

7 ג' ג'לטין מושרה במים

500 ג' שמנת מתוקה

50 ג' אבקת יוגורט

40 ג' אבקת סוכר

להרתיח את החלב, להוסיף ג'לטין, לצנן עד לטמפרטורה של 40 מעלות.

להקציף שמנת עם אבקת יוגורט ואבקת סוכר לקבלת קצף רך ואחיד. לקפל את השמנת לתערובת, לצקת את המסה על הפיננסייר הקר, להניח במקפיא לייצוב.

לשחרר את הפיננסייר מהפורמה, לחתוך ל-4 ריבועים שווים, על כל ריבוע מורחים מעט ריבת תות ומקשטים בתותים טריים, בקיץ אפשר להוסיף פירות יער.

למידע נוסף כנסו לבישולים – המציע מגוון קורסי קונדיטוריה

 

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בשיא המלחמה- חברת אקסטל השלימה את עסקת הנדל"ן הגדולה ביותר במאה שנים האחרונות בירושלים
חברת אקסטל השלימה את רכישת קרקעות אדמות הפטריארכיה בירושלים מקבוצת...
כמה אתם שווים באמת?
ישראלים שונים מאמריקאים בכך שאינם מודדים את שוויו של אדם...
תלת מימד ומוצר ראשוני
אחד השלבים החשובים ביותר בייצור מוצר ולמעשה השלב הכמעט אחרון...
בכיר השפים הירושלמים, השף עזרא קדם, מצטרף לכשרות צהר
השף המוערך עזרא קדם, סמל הקולינריה המקומית אשר יוצר בימים...
שיתוף פעולה חברתי בין אוניברסיטת רייכמן לבן & ג'ריס - למען שירותי הדם של מד"א
במסגרת השת"פ תוצב עמדת תרומת דם של מד"א וסטודנטים שיתרמו דם...
משחק מגנטים לילדים
אחד החידושים בעולם משחקי הילדים בשנים האחרונות הינו ערכות משחק...
לקראת ט"ו בשבט: נשיא המדינה ורעייתו אירחו חקלאים וחקלאיות ואת נציגי 'ארגון מגדלי הפירות בישראל'
לרגל חג האילנות, אירחו כבוד נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו...
מידע הוא כוח – בעולם שבו אתם רוצים לייצר דירוג אשראי איכותי
היכולת שלנו לבנות תהליכי קבלת החלטות גם בתחום הפיננסי היא...
המרכז לגיוס כספים: זינוק של 37% בשלושת החודשים האחרונים, בהגשת בקשות לגיוס משאבים מקרנות פילנתרופיה באמצעות מיקור חוץ
חני סודרי, מנכ"לית המרכז: "הזינוק בגידול מתאפיין בהלימה מובהקת עם...
אושרה תכנית העבודה של החברה העירונית 'אריאל' לשנת 2023
דירקטוריון החברה העירונית 'אריאל', בהובלתו של יו"ר הדירקטוריון, ראש העיר...