פרסום בגוגל
מקומונט ירושלים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
מקומונט ירושלים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
    • פינת שירה
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • יצירת קשר
ראשי » תרבות ופנאי » UMA – פסטיבל ירושלים למחול

UMA – פסטיבל ירושלים למחול

1 במרץ 2022

מרכז הקונגרסים הבינלאומי בנייני האומה ירושלים בשיתוף פעולה עם עיריית ירושלים משיקים את UMA – פסטיבל ירושלים למחול, שיתקיים בחול המועד פסח בתאריכים: 19-21/4/22.

במסגרת פסטיבל UMA, כל האולמות והשטחים הציבוריים בבנייני האומה ירושלים יהפכו לזירות תוכן וסטודיו למחול עם ההתקנים הכי מקצועיים ויציעו כיתות אמן ושיעורי מאסטר במגוון סגנונות עם להקות ורקדנים מובילים מישראל והעולם.

פסטיבל UMA בבנייני האומה ירושלים יציע מופעים של להקות המחול המובילות בישראל, כגון: מופע 360 מאת רמי באר של להקת המחול הקיבוצית, מופע סטודיו של להקת המחול פרסקו לצד שיעור בלט קלאסי וסדנת רפרטואר הכולל שיח והכרות עם רקדני הלהקה.

צילום טל אות

בפסטיבל תשתתף נועה נווה, שמגיעה היישר מלוס אנג’לס וברזומה שלה תפקיד סולנית ב-“אאידה” בברודווי והופעה במחזמר זוכה הטוני Fosse כשהיא רק בת 17. נועה תעביר סדנת מוזיקל – חוויה מוזיקלית ותנועתית בינלאומית כדי להעביר מניסיונה העשיר לדור החדש.

כמו כן, פסטיבל UMA בבנייני האומה ירושלים יציע הרקדות המוניות עם גדי ביטון, המנהל האמנותי של פסטיבל מחול כרמיאל ומי שמוביל בישראל את עולם ריקודי העם. ביטון חיבר מעל 300 ריקודי עם במגוון סגנונות הנרקדים בכל רחבי הארץ ובעולם.

בין כיתות האמן והשיעורים שיוצעו בפסטיבל UMA: שיעור מחול אנרגטי בליווי מוסיקה חיה עם נעמי פרלוב המנהלת האמנותית של מרכז סוזן דלל, תנועה מונחית עם אורי עופרי לשעבר רקדן בלהקת בת-שבע, סדנת רפרטואר של להקת המחול הקיבוצית, תרגול פיזי מעמיק עם דור פרנק רקדנית ומורה למחול עכשווי, סדנת מחול מודרני עם שני כהן סולנית להקת המחול הקיבוצית, סדנת מחול עכשווי ישראלי עם יואב גרינברג רקדן וכוריאוגרף מהבכירים בארץ, סדנת ריקוד מול מצלמה עם איציק עמר רקדן ומורה למחול, שיעור מודרני עם נועה הופמן מהכוכבות הבולטות בלהקת מחולה, סדנת מיזיקל על הקשר בין משחק למחול עם נופר לוינגר רקדנית בלהקת המחול פרסקו, סדנאות היפ הופ עם הרקדנים הדר דיזהב, דין פרטוש, אופל הרטי ושי מזרחי ועוד.

לצד השיעורים, כיתות האמן והמופעים פסטיבל UMA יציע תוכן נוסף שקשור לעולם המחול והבמה, כגון: הצגה ‘בוז’ולה’ של תאטרון האינקובטור – הצגה צעירה ובועטת שבו הקהל משתתף עם המתרחש על הבמה, צפייה בסרט הדוקומנטרי ‘עד אשר נמצא מקום’ כולל שיחה עם יוצר הסרט איציק עמר והשחקנים.

« פוסט קודם
פוסט הבא »
‎מקומונט ירושלים‎
בתי חולים
מרפאות וקופות חולים
בתי מרקחת
ייעוץ הכוונה וסיוע
גני ילדים
בתי ספר יסודיים
מרכזים קהילתיים ומועדונים
חוגי המתנ"ס
קווי תחבורה ומוניות
חברת החשמל
בנקים
דואר
מקוואות
ספריות

קבוצת מקומונט

כל הזכויות שמורות לקבוצת מקומונט. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אופניים אור ירוק אצטדיון טדי ביטחון ופלילים בריאות ורפואה גן החיות התנכי הדסה המלצת jcity חדר בריחה חדשות הבידור חדשות הנוער חדשות הספורט חדשות העיר חדשות חינוך חדשות ילדים חדשות כלכלה חדשות פינת החי טיולים וטבע ילדים ירושלים כותל כיתה מד"א מוזיקה מוסיקה מחשבים מכביה משטרה נדל"ן ניר ברקת ניתוח ספורט ספרים עיר דוד עיריית ירושלים פארמדיק פיגוע פינוי בינוי צרכנות תאונות תאונות דרכים תזונה נכונה תלמידים תערוכות וסדנאות תרבות העיר
אתרי קבוצת מקומונט: | מקומונט גבעתיים | מקומונט ירושלים | מקומונט קריות והצפון | מקומונט באר שבע והדרום | מקומונט הגליל | מקומונט השרון | מקומונט רמלה לוד | | חדשות חיפה | חדשות תל אביב
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס